Error message

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/sandomas/public_html/includes/common.inc).

Насловна

ООУ ”Сандо Масев” Струмица се наоѓа во централното градско подрачје на ул.”Моша Пијаде” бр.6. Неговата местоположба овозможува брз и лесен пристап до сите поважни културни институции, воспитно-образовни установи и други организации со кои соработува училиштето. Училиштето се наоѓа на стотина метри од градскиот плоштад, а во негово опкружување има Културни установи ( Дом на АРМ , НЦУК Антон Панов, МБ Благој Мучето, Музеј и др) , Образовни установи ( Основни училишта-1,Средно училиште-1), Невладини организации, Спортски клубови ( Фудбалски, кошаркарски, ракометен, одбојкарски, карате клубови и др.),Медиуми(Локални радио и ТВ станици-), Градскиот парк, повеќе ресторани, хотели и.т.н.